2 klussen voor NL Doet

archieffoto
archieffoto
Foto:

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

In onze gemeente zijn twee klussen aangemeld, één bij de scouting. De kampkisten van de Scouts zijn hard aan een opknapbeurt toe. De Scouts zullen ze zelf schoonmaken en schuren. Tijdens NL doet zou het tof zijn als ze van een nieuwe laag verf kunnen worden voorzien. Dat gaat vast lukken want Burgemeester en wethouders gaan daar zaterdag meehelpen

De tweede klus is aan de Schoolstraat in Nijkerkerveen. op NL Doet: “Wil jij ook een droomdeken maken voor een kind die daar kracht uit haalt? Kom dan naar de maakdag van onze droomdekenmaakgroep; wij openen onze deuren voor nieuwe vrijwilligers. De klus bestaat uit het maken van Droomdekentjes. Aan het eind van de dag zijn er mogelijk al dekentjes af, of in ieder geval bijna af.
Wij zullen zorgen voor de materialen om dekentjes mee te maken. Het is wel fijn als je je eigen naaimachine mee kan nemen.”

Mogelijk wordt er meer geklust vrijdag en zaterdag, maar die klussen zijn niet aangemeld op de NL doetsite.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen