Irma’s MisSie: “Wees – loyaal – koop – lokaal” pakketten

Foto:

Een nieuwe actie met pakketten voor bedrijven en particulieren is de volgende in de serie acties voor Irma’s MisSie.

Webshop uitgebreid met pakketten

Na een aantal donaties, de plantjesmarkt van 8 mei jongstleden (€ 4.400,-) en de bierkratten actie van afgelopen zaterdag (€ 1.300,-) heeft de stichting een nieuwe actie opgezet.
Via de webshop van Irma’s MisSie kun je nu ‘Wees-loyaal-koop-lokaal’ pakketten bestellen. Daarnaast staan kiprollades en grillworsten op het keuzemenu. Nog altijd kunnen er planten (zelfs olijfbomen) gekocht worden.

De acties zijn niet alleen gericht op particulieren maar juist ook op bedrijven. Friso Berghuis: “Als denktank van Irma’s MisSie weten we dat we hiermee zowel lokale versspecialisten en bedrijven in en om Nijkerk een dienst bewijzen. Hoe gaaf is het dat je als bedrijf je personeel eens in het zonnetje zet met een “lekker pakket”, of mooie planten. Afhankelijk van het aantal medewerkers / pakketten is het ook mogelijk om dat via een Drive Thru te organiseren. Een aantal versspecialisten hebben hun deelname bevestigd en de producten tegen zeer scherpe kortingen aangeboden. De opbrengst gaat volledig naar de stichting. Het afhaalmoment is op zaterdag 5 juni en het Paashuis heeft haar locatie (naast winkelcentrum Paasbos) ter beschikking gesteld. Uiteraard alles volgens de dan geldende coronaregels…

Irma’s MisSie

Irma Kremer heeft € 55.000 euro nodig voor een stamceltransplantatie in Moskou om haar slopende ziekte Multiple Sclerose te kunnen stoppen. Onlangs legden wij u samen met Omroep Gelderland , waarom Irma ervoor naar Moskou moet. Inmiddels is de grens van € 25.000 overschreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen