Fietsbezoek bij Ruchama

Foto:

Vrijdagmorgen rond 9 uur stapten Chris Heidekamp (rechts op de foto) en Wouter Knoop bij Ruchama aan de Nieuwe Kerkstraat van hun tandem.

Niks bijzonders zou je zeggen, Ware het niet, dat het een tussenstop is op een tour in de hele maand juni.

Dan fietsen Driestroommedewerkers langs alle franchisenemers (150) om te eindigen in Zeeland. Daar eindigt vrijdag 25 juni de tour bij de twee jongste zorgondernemingen: Driestroomhuis Myosotis en Driestroomhuis Just Good Care.
Vandaag rijden de beide mannen van Putten naar Nijkerkerveen, dan weer naar Putten, vervolgens naar Ermelo om te eindigen in Putten. Dat komt, omdat er nu eenmaal meerdere Driestroomhuizen in deze gemeenten zijn.

Ruchama

Gezinshuis Ruchama (van Anneke en Jan-Klaas van Kalkeren) maakt deel uit van de franchiseketen van Driestroom. In dit gezinshuis worden kinderen opgevangen, die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Anneke van Kalkeren over Driestroom: “Driestroom waakt ervoor, dat wij aan hoge kwaliteitseisen blijven voldoen en neemt de de zakelijke kant (bijvoorbeeld richting gemeente) voor haar rekening. Van de andere kant geeft de franchiseformule ons veel vrijheid in de manier, waarop we ons werk inrichten.”

Driestroom

Meerdere gezinshuisouders (zoals het echtpaar Van Kalkeren), die in loondienst werkten voor grote zorginstellingen gaven begin 2008 aan behoefte te hebben aan meer regie over hoe de zorg ingevuld kan worden en meer ruimte nodig te hebben voor (lokaal) maatwerk. Net als de grondleggers Johan, Arie en Wim waren zij ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van zorg ten goede zou komen. Vanuit die gedachte is de franchiseformule ontstaan.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen