Weer 1000 euro in de knip van Irma’s MisSie (video)

Foto:

Door de overhandiging van een cheque van € 1.000,- spreekt ook de Van den Tweel Foundation haar steun uit voor Irma’s MisSie.

Irma komt in aanmerking voor een stamceltransplantatie in Moskou in haar strijd tegen Multiple Sclerose (MS). Volgens Gerard van den Tweel is het logisch om deze MisSie ondersteunen. “Ik heb begrepen dat het huidige bedrag, bijna € 40.000,–, veelal door particulieren en door acties vanuit de stichting bij elkaar zijn gebracht. Het doel is tenminste € 55.000 en ik denk dat ook het bedrijfsleven in Nijkerk en omgeving mee moet helpen om dat doel te behalen. Bij deze doe ik dan ook een beroep op de ondernemers in Nijkerk om te geven wat mogelijk is en om mijn voorbeeld te volgen.”
Bedrijven, maar ook particulieren, kunnen heel eenvoudig op de website van de actie een donatie doen.

De Stichting Irma’s MisSie is erg blij met deze donatie. Volgens voorzitter Friso Berghuis is dit een mooi voorbeeld hoe bedrijven mee kunnen doen aan een initiatief wat succesvol is. “Er zijn zoveel mensen betrokken bij Irma’s MiSie dat het enorm leeft. We zijn daar erg blij mee en vooral dankbaar voor. We hebben nog heel wat acties uitstaan, want we zijn er nog niet. Elke euro telt!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen