Bestuurswissel bij Rotary Club Nijkerk

Foto:

Na een bijzonder Corona-jaar, waarin ook Rotary Club Nijkerk veel van haar evenementen niet kon laten doorgaan, heeft de serviceclub toch een heel aantal goede doelen van steun kunnen voorzien.

Dat waren woorden van oud-voorzitter Kees van Baak die donderdag 1 juli de ambtsketen overdroeg aan nieuw voorzitter Arie Jongejan.

Onder het genot van een heerlijke maaltijd in Kade10, werd het glas geheven op een succesvol jaar. Ook drie leden van het bestuur van de vriendenclub Rotary Club Meschede-Warstein waren aanwezig.
Arie Jongejan kijkt er naar uit om het komende jaar als voorzitter met de andere bestuursleden en de club weer mooie projecten op te pakken. “Met als jaarthema ‘Energie’ hoop ik dat we met elkaar een impuls geven aan de verbinding met elkaar en nieuwe leden, de lokale gemeenschap in en om Nijkerk, internationale doelen van Rotary en de verbinding met Rotaryclub Meschede-Warstein in het bijzonder”, aldus Jongejan
Hij hoopt, dat Rotary Club Nijkerk het komende jaar mooie projecten kan organiseren “om niet alleen geld op te halen voor het ondersteunen van maatschappelijke doelen maar ook om energie toe te voegen aan Nijkerk. Met al heel snel het Stadsgolf dat op zaterdag18 september wordt gehouden in de binnenstad.”

Het nieuwe bestuur bestaat nu uit: Arie Jongejan (voorzitter), Kees van Baak (uittredend voorzitter), Monique van Rooyen (secretaris), Martin Schuurman (penningmeester), Ben Scholten (inkomend voorzitter) en Arthur van Meekeren (inkomend secretaris).

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden