Willem van Vliet erelid Oldtimer Club Nijkerk

Wim van Vliet links
Wim van Vliet links
Foto:

Onlangs werd tijdens een besloten bijeenkomst van de Oldtimer Club Nijkerk aftredend voorzitter Willem van Vliet in het zonnetje gezet.

Van Vliet was als medeoprichter en bestuursvoorzitter van meet af aan betrokken bij deze vereniging. Bestuurslid en medeoprichter Jan van Duinkerken sprak hem toe, namens leden en bestuur. Daarbij blikte hij terug op de oprichting van de club en de periode daarna. Hij prees de grote inzet van de aftredend voorzitter en zijn echtgenote, onder meer bij de organisatie van het jaarlijkse Oldtimer Event in Nijkerk gedurende een aantal jaren.

Om deze waardering te bekrachtigen is Willem benoemd tot erelid van de Oldtimerclub. Dit is ook tastbaar gemaakt met de uitreiking van een plaquette, een boeket bloemen en een lidmaatschap voor het leven. Van Vliet  sprak een dankwoord uit en droeg het voorzitterschap symbolisch over aan de aangetreden voorzitter Bab Bettink met het overhandigen van de voorzittershamer. Ook voormalig bestuurslid van het eerste uur Jaap Vermeer richtte het woord tot Willem van Vliet, zodat alle ‘pioniers’ aan bod kwamen.

De Oldtimer Club Nijkerk is opgericht in 2003 en telt momenteel ruim 130 leden, allen liefhebbers van klassieke voertuigen (auto’s, motoren en bromfietsen van 30 jaar en ouder).

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen