Nog Klimaatburgemeester gezocht voor gemeente Nijkerk

Foto:

Nederland telt inmiddels 111 ‘Klimaatburgemeesters’.

De oproep van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft voor veel aanmeldingen gezorgd. Maar het ministerie zoekt nog een Klimaatburgemeester in gemeente Nijkerk.

Op 28 oktober start de allereerste Nationale Klimaatweek. In die week (die loopt t/m 5 november) laten we zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt, maar ook wat er nog nodig is om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat. Maak jij het verschil in jouw gemeente? Meld je dan aan!

Op de eerste dag van de Nationale Klimaatweek (NKW) wordt de Tweede Kamer geïnformeerd over de voortgang van de uitvoering van het Nederlandse klimaatbeleid. Tijdens de Nationale Klimaatweek vraagt het ministerie op allerlei manieren aandacht voor alles wat er in het land gebeurt om klimaatverandering tegen te gaan. Bedrijven en organisaties (Klimaatsupporters) en gemeenten zullen in de Klimaatweek van zich laten horen. Het doel? Zoveel mogelijk Nederlanders inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.

Meer hierover in ons bericht van eind juli.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen