Glazen Thuis keert terug in december

Foto:

De organisatie van het Glazen Thuis keert terug in december.

Een grote groep vrijwilligers zet zich opnieuw in om tijdens de actieweek zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Het geld zal direct uitgegeven worden om mensen en organisaties blij te maken en een steuntje in de rug te bieden. Door het brengen van entertainment, muziek en oproepen om in actie te komen wordt ervoor gezorgd dat er zoveel mogelijk lichtpuntjes schijnen tijdens de kerstdagen bij iedereen die het nodig heeft. Van 13 tot en met 18 december zal 6 dagen radio en televisie gemaakt worden met de boodschap om te doneren. Elke donatie – groot of klein – is welkom. Meekijken en luisteren kan via de radio, online of via de kabel.
Glazen Thuis mag gebruik maken van de faciliteiten van de A1 Mediagroep, de uitzendorganisatie voor de regio Nijkerk en Barneveld.

Wekelijkse radioshow De Aanloop

Vanaf dinsdag 2 november zal wekelijks De Aanloop te volgen zijn via A1 Media. De DJ’s en andere crewmembers maken van elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur radio om de stemming er alvast in te brengen bij iedereen. Men wordt getrakteerd op de leukste momenten van vorig jaar en de vrijwilligers blikken vooruit en terug op verschillende acties en gebeurtenissen. Iedereen die een leuk idee heeft dat geld opbrengt wordt opgeroepen zich te melden bij de organisatie.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de website www.glazenthuis.nl. Wensen voor lichtpuntjes en steuntjes in de rug en ideeën voor acties kunnen al wel ingestuurd worden via [email protected]. De organisatie hoopt vooral dat ook clubs en scholen zich zullen gaan inzetten om samen creatief aan de slag te gaan voor een mooi geldbedrag. Tijdens de Glazen Thuis actieweek wordt hiervoor een speciaal podium opgezet.
Hoe dit precies ingericht gaat worden zal de komende weken duidelijk worden en tijdens de radioshows De Aanloop wordt hierover meer bekend gemaakt.

Vorig jaar werd dit bedrag ingezameld.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen