Aanmelden voor SinterklaasBingo Hello You

Op donderdag avond 18 november a.s. organiseert Hello You weer een gezellig avond voor haar gasten van 16 jaar en ouder met een verstandelijke beperking, die in Nijkerk wonen of werken .

Om de avond extra gezellig te maken, zijn ook Sinterklaas en zijn Pieten aanwezig voor de SinterklaasBingo. Er zijn bovendien mooie prijzen te winnen!
Heb je zin in een gezellig avondje uit met anderen, geef je dan snel op! Opgeven kan nog tot 14 november via onze site www.Helloyounijkerk.nl daar vindt je ook meer informatie over deze en volgende activiteiten.

Uiteraard zal iedereen moeten voldoen aan de coronaregels, zoals die momenteel gelden.

Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.