Sinterklaas te paard de stad in

Foto:

Pakjesboot nr. 12 is natuurlijk al aangemeerd met alle cadeautjes voor de Nijkerkse Kids maar de Sint komt die jaar niet mee op de stoomboot.

Sinterklaas is iets eerder aan land gekomen en zal met zijn paard ‘Ozosnel’ door het centrum van Nijkerk gaan galopperen. Zaterdag 13 november wordt de Sint met zijn gevolg aan Pieten verwacht ergens tussen 14.00 en 14.30 uur.

De rijtoer zal beginnen op het Plein en dan gaan via het Verlaat, Catharinastraat, Kerkstraat, Langestraat, Oosterstraat, Singel en weer naar het Plein.

Bij de muziektent op het Plein staan vanaf 13.45 uur enkele zogenaamde ‘Wasknijperpieten’ die de tekeningen op gaan hangen die hopelijk in grote getalen worden gebracht door de Nijkerkse kinderen. Mocht je nou eerder zijn ook geen probleem neem zelf even een wasknijper mee en hang je tekening vast op. Als Sinterklaas klaar is met zijn rondgang door de stad kan hij de tekeningen van afstand mooi bewonderen.
Behalve wasknijperpieten zijn er natuurlijk ook muziekpieten die de sfeer nog meer zullen verhogen en ook de Badabounce Pieten zijn van de partij met hun speciale ‘doorstroomdans’.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen