Meer maatregelen om drugsproductie tegen te gaan

De burgemeester gaat strenger optreden tegen de productie van drugs.

Dat doet hij met het “Damoclesbeleid” in de hand. Concreet gaat het om de illegale productie van en handel in zowel hard- als softdrugs in en vanuit een woning of lokaal of een daarbij behorend erf.

Hij kan nu ook optreden tegen het voorbereiden van de productie van drugs. Dat kon eerder niet.
Bovendien heeft de gemeente ervoor gekozen om het toepassen van de maatregelen verder uit te werken. Zo wordt willekeur voorkomen.
Als laatste wordt er strenger opgetreden bij het aantreffen van drugs. Er wordt eerder overgegaan tot sluiting van een pand, om een sterk signaal af te geven dat zulke praktijken niet worden getolereerd in onze gemeente.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.