Start nieuwe Opleiding Leider Sportieve Recreatie bij Chill Out

Foto:

Donderdag 16 december 2021 start er een nieuwe Opleiding Leider Sportieve Recreatie, niveau 3 in het Jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg.

Met dit landelijk erkende diploma kunnen gediplomeerden als vrijwilliger of beroepskracht bij sportverenigingen, sportscholen, jongerencentra, kinderdagverblijven, scholen, scouting en recreatieteams worden ingezet als zelfstandig lesgever.

Nadat er in de periode 2015 – 2020 al 22 jongeren/jongvolwassenen zijn geslaagd voor de opleiding LSR wordt er in de periode december 2021 – juli 2022 een nieuwe opleiding georganiseerd .Dit keer kunnen er 10 deelnemers in de leeftijd van 18 tot 23 jaar aan meedoen.
Vanwege alle positieve reacties op de vorige opleiding vond de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk het nodig, dat deze opleiding ook in 2021-2022 in de gemeente gegeven kan worden. De gemeente vindt dat ook en draag financieel bij.

Introductiebijeenkomst

Mocht je interesse hebben voor deze opleiding die op donderdagmiddag 16 december 2021, om 15.00 uur start met een introductiebijeenkomst in het jongerencentrum Chill-Out, meld je dan -vanwege de grote interesse- snel aan bij Robert de Hartog coördinator, e-mail [email protected].

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen