Lightboxx tevreden en op zoek naar personeel (video)

Foto:

AMERSFOORT – Lightboxx ging woensdagavond niet met de Gouden Parel van Ondernamen naar huis.

Dat deed Rosan Kreijne van de gelijknamige autogroep.

Een en ander speelde zich af in de Eenhoorn, waar de blijdschap overheerste. “Eindelijk weer eens een zal vol met mensen”‘ zo verzuchtte directeur Maarten Geurtse aan het begin van de avond.
Geen prijs, maar de verschillen waren niet groot volgens Melissa Cornelissen (Ondernamen). Misschien wel daarom had Remco de Groot toch een plezierige avond en hij deed een oproep.

Over De Gouden Parel

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

 

 

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen