Nieuw Midweek-team in nieuwe shirts

V.l.n.r. Peter Jakobs, Gerben Jaap van Goor en Jan ter Rahé met het Midweek-team.
Foto: Maureen van Goethem

Sinds dit seizoen heeft KV Telstar/Schoonderbeek er een nieuw team bij. Niet het jongste team, maar het team met de hoogste gemiddelde leeftijd van onze spelende leden. Telstar speelt nu ook door de weeks wedstrijden met het Midweek-team. En bij een nieuw team horen natuurlijk ook nieuwe shirts én een nieuwe sponsor. Die vonden zij met BaanMeesters.

BaanMeesters is gevestigd in Harderwijk, maar de directeur woont gewoon op de Julianalaan in Hoevelaken. Hun naam zegt het al, ze zijn een meester in het regelen van banen. Zij regelen werk binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. Vooral wanneer je een baan in een van deze branches zoekt, of juist zelf personeel zoekt… dan kan BaanMeesters je zeker blij maken.

Vooralsnog heeft het Midweek-team niet te klagen. Sinds de nieuwe sponsor op de borst van de shirts prijkt, zijn er 2 wedstrijden gewonnen en 2 verloren. Tijdens officiële moment van het overhandigen van de shirts won het team overtuigend met 21-14 van Spirit MW1.

Gerben Jaap en Anneke van Goor, werden door Jan ter Rahé van de Sponsorcommissie namens het hele Midweek-team bedankt voor de mooie bedrukking van de shirts. ,,Dat we nog vele wedstrijden mogen winnen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen