Kreativiteitscentrum “de Brink” viert 50 jarig jubileum

Foto:

50 jaar volop in beweging en nog altijd helemaal bij de tijd.

Op 5 mei 1972 werden de Statuten van Kreativiteitscentrum “de Brink” vastgesteld en ondertekend. Het Kreativiteitscentrum “de Brink” bestaat dit jaar dus 50 jaar.

Een feestje dus


Het feestprogramma is klaar en ook de locatie. Het stoomgemaal en bezoekerscentrum Arkemheen geven de ruimte om dit feestje te vieren. Op de zolder en in en rond het bezoekerscentrum wordt een expositie ingericht met werken die door cursisten zijn gemaakt. Deze expositie loopt vanaf zaterdag 23 april t/m zaterdag 25 juni.
In diezelfde periode zijn er op de maaldagen zijn gratis inloopworkshops voor iedereen. Daarnaast organiseert “de Brink” nog vier workshops op basis van inschrijving.

Het bestuur: “Dank aan onze leden, cursisten, sponsoren en gemeente voor het vertrouwen en de bijdragen die “de Brink al die 50 jaren hebben gesteund bij alle ontwikkelingen. Kreativiteitscentrum “de Brink” kan zich daarom presenteren als een gezonde en vitale vereniging die een bijdrage levert aan de culturele ontwikkeling binnen Nijkerk.” Daarom kijkt  het bestuur met vertrouwen naar de toekomst . Ze ziet het als een uitdaging om voortdurend te vernieuwen in lijn met de maatschappelijke ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen