Uitbreiding Van den Hoogen Groep

Foto:

Dennis van den Hoogen: “We hebben iets met water.”

Daarom heeft hij 2 horecabedrijven overgenomen. Van den Hoogen: “Zoals de meeste van jullie wel weten zijn Corin en ik als ondernemers echtpaar altijd lekker bezig en zitten niet graag stil. Zo ook in de achterliggende ( soms wat moeilijke ) periode hebben we nieuwe uitdagingen op ons pad gekregen. Natuurlijk is ons Clubhuis de Zuidwal de basis van ons groeiende succes en dat zal ook zo blijven. Met onze geweldige crew aldaar en enthousiaste medewerkers, die ook van een nieuwe uitdaging houden, hebben we de keuze kunnen maken om nog 2 nieuwe horeca bedrijven over te nemen.

Onze Marco zal Kantine “Arlerstrand “ te Putten vanaf half April onder zijn hoede nemen. En onze Mellanie zal Clubhuis “de Harder” te Biddinghuizen over een paar weken openen.

Super TROTS op deze mooie ontwikkelingen die we in deze tijden hebben kunnen en mogen maken. We kijken uit naar de toekomst met mooie nieuwe samenwerkingen, kennismakingen en avonturen op deze twee prachtige locaties.. Nu snel verder met alle laatste voorbereidingen en daarna lekker aan de slag..

Wij hebben er zin in..

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen