Gezocht: creatief werk van volleybal

Foto:

Wil jij creatief werk van volleybal maken? Lees dan verder.

In het najaar komt het WK Dames Volleybal naar Gelderland. Een leuke gebeurtenis, waar onze gemeente bij is betrokken. Nijkerk is gastgemeente voor het team uit Tsjechië. Er wordt van alles georganiseerd om iedereen hierbij te betrekken. Natuurlijk de jeugd en scholen.

Maar óók kunstenaars.

Nel Schoon: ” We vragen schilders, fotografen, tekenaars en andere kunstenaars om werk van volleybal te maken. Ruim 20 volleybalvrouwen van Surf, NVC en ReVoNij zijn bereid model te staan. Erg leuk, want stel je voor: we krijgen dan straks schilderijen, foto’s en beelden van onze eigen volleyballers op spandoeken, op affiches, maar ook in exposities in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.”

Doe mee en kom op zaterdag 21 mei om 10 uur naar een beachvolleybalveld in de buurt van Hoevelaken of op dinsdag 24 mei om 19.30 uur naar een sporthal in Nijkerk. De volleyballers laten je dan zien hoe een potje volleybal eruit ziet en gaan een tijd stil zitten/staan om voor jou model te staan. Je werk mag je medio augustus indienen. Na een selectie kiezen we ten minste 10 werken uit om te verwerken in spandoeken en affiches. Daarna dingen alle werken mee voor de exposities.

Meer info en opgeven bij: [email protected]. Geef je snel op! We hebben een maximum aantal plaatsen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen