Veensche Boys wint laatste competitiewedstrijd

Foto:

OVC had duidelijk nog iets te winnen zaterdagmiddag en bepaalde min of meer het spelbeeld tegen Veensche Boys in de eerste helft.

Er waren nauwelijks kansen voor Veensche Boys en het gebrek aan scherpte was evident.

Dat veranderde na rust toen Ivo te Velthuis in zijn laatste competitiewedstrijd moest invallen voor Niek van Diermen. Velthuis lag met zijn messcherpe voorzetten aan de basis van de 2-0 winst in dit duel. De eerste goal werd gemaakt door Yannick Bouw met een kopbal via zijn rechterflank. waarna Ivo te Velthuis op de schouders werd genomen. En Mohammed Nouri tekende voor de 2-0. Er was ook nog een derde loepzuivere goal van Yannick Bouw maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de slotfase was er ruimschoots aandacht voor het afscheid van Ivo te Velthuis en Wessel Kroon, die acht jaar bij Veensche Boys heeft gekeept, waaronder zes jaar in het eerste elftal, en de laatste minuten mocht volmaken.

In de nacompetitie tegen DOS’37

Veensche Boys speelt in de nacompetitie, die volgende week zaterdag begint, tegen DOS’37. Dat is een oude bekende uit Vriezenveen uit de tijd dat Veensche Boys nog in de eerste klasse speelde, zo’n tien jaar geleden. Veensche Boys speelt uit en zal mogelijk daarna Batavia ontvangen, de huidige nummer twee in de competitie. Batavia wist haar wedstrijd tegen AVW te winnen waardoor Veensche Boys geen kans meer zag om op een gunstige tweede plek in de competitie te belanden.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen