Xpedition Nijkerk zoekt getuigenissen

Foto:

Komend najaar vindt de tweede editie plaats van Xpedition Nijkerk.

Op uitnodiging van Streams Huis van Gebed komt het filmteam van Xpedition Glory medio oktober naar Nijkerk om een weekend lang inspirerende verhalen op film vast te leggen van mensen die God op een bijzondere manier in hun leven hebben ervaren.

Première avond

Deze verfilmde verhalen worden tijdens een feestelijke avond op zaterdag 5 november, in een avondvullend programma, in Streams Breede Beek vertoond en muzikaal omlijst. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze première avond waar na afloop gelegenheid is om na te praten in het aangrenzende restaurant.
(Gratis) tickets zijn verkrijgbaar via de website van Streams Breede Beek (https://www.streamsbreedebeek.nl). Na de première avond worden de films op de website van Xpedition Glory geplaatst.

Over Xpedition Glory


Het filmteam van Xpedition Glory is het enthousiaste team van Adriaan van der Hoeven, dat bestaat uit media-professionals en vrijwilligers. Hun droom is om van duizend mensen hun verhaal met God vast te leggen. Tijdens ‘Xpeditions’ in het land leggen zij die verhalen vast. In Nijkerk worden deze keer zo’n 14 verhalen verfilmd. Elk verhaal heeft een lengte van gemiddeld 5 minuten en al die verhalen samen vormen een avondvullend programma met verrassende getuigenissen van wat God doet in de levens van verschillende mensen. De verhalen zijn aansprekend, inspirerend, ontroerend en bemoedigend. Meer informatie en getuigenissen zijn te vinden via de website www.xpeditionglory.com.

Getuigenissen gezocht

Inmiddels zijn er al een paar mooie inzendingen binnengekomen, maar het Xpedition-Nijkerk-team is nog op zoek naar meer persoonlijke getuigenissen van mensen die over een periode of een bepaald moment Gods liefde in actie hebben gezien. Ben of ken jij iemand? Stuur dan een email naar [email protected] dan nemen zij contact op.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen