Stichting Cordaad Nijkerk ontvangt een cheque ter waarde van 1140,00 euro

Foto:

NIJKERK – De opbrengst van de lege flessenactie van Albert Heijn voor Stichting Cordaad Nijkerk heeft 1140,00 euro opgebracht. Dinsdag 5 oktober werd er een cheque met dit geweldige bedrag overhandigd.
 
Een prachtige start van alle financiële acties die ‘Cordaad’ de komende tijd weer gaat houden, aldus Rob Mook. Het geld word besteed voor een project van twee weken, dat we in de zomervakantie van 2011 weer hopen te gaan doen. Jongeren gaan dan op reis om in Roemenië te werken onder jonge Roma-kinderen. Zij sluiten dan aan bij een kerk die in Oradea aan Roma-kinderen de kans bied om na schooltijd extra les, een maaltijd en ontspanning te bieden. Op die manier krijgen die kinderen een kans om de negatieve (armoede) spiraal, waar ze in de thuissituatie zitten, te doorbreken. De flessenactie liep van half augustus, tot eind september.
 
Cordaad bedankt al die mensen die de statiegeldbonnetjes in de bus bij de retourette heeft gedaan. Zo maken kleine/grote bedragen een bijzonder mooi resultaat.Uiteraard ook onze dank aan de medewerkers van Albert Heijn die deze actie met veel enthousiasme begeleiden.

Bron: De Stad Nijkerk

NIJKERK – De opbrengst van de lege flessenactie van Albert Heijn voor Stichting Cordaad Nijkerk heeft 1140,00 euro opgebracht. Dinsdag 5 oktober werd er een cheque met dit geweldige bedrag overhandigd.

 

Een prachtige start van alle financiële acties die ‘Cordaad’ de komende tijd weer gaat houden, aldus Rob Mook. Het geld word besteed voor een project van twee weken, dat we in de zomervakantie van 2011 weer hopen te gaan doen. Jongeren gaan dan op reis om in Roemenië te werken onder jonge Roma-kinderen. Zij sluiten dan aan bij een kerk die in Oradea aan Roma-kinderen de kans bied om na schooltijd extra les, een maaltijd en ontspanning te bieden. Op die manier krijgen die kinderen een kans om de negatieve (armoede) spiraal, waar ze in de thuissituatie zitten, te doorbreken.
De flessenactie liep van half augustus, tot eind september.

 

Cordaad bedankt al die mensen die de statiegeldbonnetjes in de bus bij de retourette heeft gedaan. Zo maken kleine/grote bedragen een bijzonder mooi resultaat.
Uiteraard ook onze dank aan de medewerkers van Albert Heijn die deze actie met veel enthousiasme begeleiden.

Bron: De Stad Nijkerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen