Wel 192.000 euro naar het UWV: het CDA haalt bakzeil

Foto:

NIJKERK – Het CDA wilde voorkomen, dat er € 192.000,- extra naar de UWV gaan. De uitkeringsinstantie UWV wil met dat geld een specifieke groep werklozen aan een baan helpen.  Volgens de Christen Democraten wordt dat geld in een bodemloze put gegooid, omdat het UWV helemaal niet goed presteert.Van Duijnhoven (Progressief 21) verweet in het Politiek Café van OmroepN het CDA hiermee het UWV in een bepaald daglicht te zetten. Bovendien zet het voorstel mensen, die juist hulp nodig hebben, in de kou.De raad was het in meerderheid niet met het CDA eens. De 192.000 euro gaan dus wel naar het UWV.

NIJKERK – Het CDA wilde voorkomen, dat er € 192.000,- extra naar de UWV gaan. De uitkeringsinstantie UWV wil met dat geld een specifieke groep werklozen aan een baan helpen.  Volgens de Christen Democraten wordt dat geld in een bodemloze put gegooid, omdat het UWV helemaal niet goed presteert.
Van Duijnhoven (Progressief 21) verweet in het Politiek Café van OmroepN het CDA hiermee het UWV in een bepaald daglicht te zetten. Bovendien zet het voorstel mensen, die juist hulp nodig hebben, in de kou.
De raad was het in meerderheid niet met het CDA eens. De 192.000 euro gaan dus wel naar het UWV.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen