Woonlocatie Nijkerk zet DJ in voor Burendag

Foto: InteraktContour

Woonlocatie Nijkerk, onderdeel van stichting InteraktContour, heeft dit jaar deelgenomen aan Burendag afgelopen zaterdag. Samen met de bewoners van wooncomplex Zilverstaete en woonzorgcentrum De Pol is een mooi programma samengesteld voor alle bewoners van de drie locaties.

De activiteiten vonden plaats bij woonzorgcentrum De Pol die een zaal ter beschikking heeft gesteld. Nadat Jotte Hooghoudt van ’t Verteltheatertje de aanwezigen meenam naar het land van mythen en sages van de Veluwe konden zij genieten van een barbecue. DJ Unico, een bewoner van InteraktContour, zorgde voor de muziek. Aldemar Perez (39), beter bekend als DJ Unico, is al vanaf zijn twaalfde jaar bezig met muziek. “Ik hou erg veel van muziek. Muziek is mijn leven. Ik ben gevraagd door InteraktContour om vandaag te draaien, ik woon sinds twee jaar op deze locatie. Vandaag staat Hollandse muziek op het programma, maar zelf hou ik veel van salsa en Caribische muziek.” Perez heeft last van spasmen en woont daarom onder begeleiding bij InteraktContour. Hij kent nog niet alle buren evengoed, maar kijkt er naar uit om vandaag nieuwe buren te ontmoeten.

Joke de Wild, begeleider: “Vorig jaar hebben wij ook meegedaan met Burendag. Bijna alle cliënten van InteraktContour zijn dit jaar gekomen en zijn erg enthousiast. Vanwege de BBQ natuurlijk, maar ook zeker vanwege het contact met de buren. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag mede dankzij de uitstekende verzorging door woonzorgcentrum De Pol. Het is zeker voor herhaling vatbaar!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen