Een Wens voor de Kindermens

Foto: nijkerk.nieuws.nl

In december is: “Een Wens voor je medemens” in de weer met twee acties. De organisatie vraagt uw aandacht hiervoor

Zak van Sinterklaas-actie
Heel graag wil: “Een Wens voor je medemens” gezinnen, die het niet breed hebben toch de mogelijkheid geven Sinterklaas te vieren met hun kinderen. Gezinnen kunnen een mail sturen naar [email protected]

In deze mail (die absoluut in vertrouwen wordt behandeld en waarvan de inhoudt absoluut niet gedeeld zal worden met derden!) kan het gezin aangeven, waarom juist zij voor hun kinderen een zak van Sinterklaas op 5 december willen ontvangen. In de mail moet vermeld worden om hoeveel kinderen het gaat, hun namen, leeftijd en de gewenste cadeautjes en het telefoonnummer waarop de organisatie contact kan opnemen. De mail moet uiterlijk 1 dec binnen zijn.

De gezinnen krijgen niet alleen “een zak van Sinterklaas”, maar ook strooi en snoepgoed en een gezinszak frites met snacks en diverse sauzen naar keuze. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Het Kitsche Kluisje, Happy Food & overige sponsors van de Nijkerk wens-actie.

Wens-kerstboom actie Paasbos
Vanaf 9 december komt een kerstboom te staan in winkelcentrum Paasbos. Kinderen mogen hun wens daar in hangen.
Op 18 en 19 december is een gezellige kerstmarkt bij Het Paasbos winkelcentrum met veel kraampjes en er is van alles te doen voor de kids. Zo zal een team van vrijwilligers van “Een Wens voor de medemens” op vrijdagavond 18 december tussen 18.00 en 20.00 kinderen schminken. Natuurlijk is de kerstman aanwezig en wordt er heerlijke glühwein voor de grote medemens geschonken. De opbrengst is voor het goede doel. Live muziek zorgt voor een echte authentieke kerstsfeer en “Een Wens voor je Medemens” trakteert op vrijdagavond en zaterdagmiddag alle kinderen op kerstkransjes.
Ook zal er met dank aan bakkerij van Montfrans een XXL kerstbrood verloot worden om van de opbrengst nog meer kinderen in Nijkerk in het zonnetje te kunnen zetten.

De kinderen waar de wens in de boom van wordt vervuld, horen dit in de eerste week van het nieuwe jaar. Jacobine Krijkamp: “Zo begint hun nieuwe jaar in ieder geval extra mooi.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen