VIDEO: Glazen Huyscrew erg tevreden

Het Vakantiespektakel, het Sint Nicolaascomité, Het Steunpunt Ouderen Hoevelaken en 3fm Serious Request werden gezamenlijk verblijd met een opbrengst van meer dan 27.000 euro

Zaterdagavond 19 december tegen de klok van tien ’s avonds is het eindbedrag bekendgemaakt van een kleine week actievoeren bij het Glazen Huys in Nijkerk: € 27.452,35

Voorafgaand aan de bekendmaking werden de drie goede doelen, het Vakantiespektakel Nijkerk, St. Nicolaas Comite en Stichting Welzijn Ouderen Hoevelaken, in de Glazen Huys Studio uitgenodigd en hen werd gevraagd hoe zij deze week ervaren hebben. Stuk voor stuk hebben zij deze periode (net zoals de crew zelf) niets anders als positief ervaren.
Tijdens een druk bezochte slotavond in Grand Cafe ’t Regthuys overhandigde voorzitter Ely Hackmann het Glazen Huys Nijkerk de cheques aan de drie goede doelen: € 4.575,39 per goed doel. De andere 50% wordt dinsdag per luxe touringcar ter beschikking gesteld door Besseling Vervoert uit Amersfoort naar 3FM Serious Request gebracht door een delegatie van de Glazen Huys Crew.

Voor de aanvragers van verzoekjes waren er dt jaar voor het eerste dagprijzen beschikbaar. De winnaars van de dagprijs dongen mee naar een grote hd-tv. Die werd gewonnen door Bart Belteman uit Doetinchem.

Sponsorbord 2015_natura

Sponsorbord 2015_brons en zilver

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden