Team HomeRideNijkerk meer herkenbaar dan ooit

Foto: Arjen Gerritsma

Met dank aan WK Creatieve communicatie beschikt Team HomeRide Nijkerk over een herkenbaar en uniek logo met de mooiste kerktoren van Nederland.
2016-02-09 logo_homeride_2016 vierkant

In teamverband fietsen de HomeRiders op 25 en 26 juni van Maastricht naar Groningen; 500 kilometer binnen 24 uur. Team HomeRide Nijkerk doet in 2016 voor de tweede keer mee aan de HomeRide.

Homeride
Jezelf tot het uiterste dwingen, een teamprestatie van formaat neerzetten én iets voor het goede doel doen; dat is HomeRide.  Het doel van deze sponsorwielertocht is om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Met iedere kilometer die HomeRiders afleggen, wordt de afstand tussen ouders en hun zieke kind verkleind.

Route
In 2016 gaat de route – in tegenstelling tot voorgaande jaren – van Maastricht naar Groningen. Na de start in Maastricht gaat de route via Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg richting Venlo. Daar wordt de Duits-Nederlandse gepasseerd, om het Ronald McDonald Huis in Essen aan te doen. Na 150 kilometer Duits asfalt gaat de route verder via de Ronald McDonald Huizen in Nijmegen, Arnhem en Zwolle om op 26 juni te eindigen in Groningen.

Sponsoring
Om te mogen starten moet elk team minimaal €7000,-aan sponsorgeld verzamelen, meer mag natuurlijk ook! Wil je het team sponsoren ga dan naar de website van Homeride Nijkerk. Elk bedrag is welkom.
2016-02-09 Teamflyer_Team HomeRide Nijkerk 2016 definitief

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen