Wervelende eindejaarsshow van LDC

Op het Molenplein was het vrijdagavond feest.

Alle dansers en danseressen van Laurens Dance Centre Hiphop/Streetdance Nijkerk traden twee keer op. Die optredens werden afgewisseld met optredens van Imani (2015 finalist Voice KIds), Sonny Sinay (2013 Voice of Holland. De show werd geopend door Laura Tesoro. Zij zong voor België tijdens het Eurovisie Songfestival. Op de achtergrond zong en danste Lauren Hagens toen mee en zij werden 10e, één plek hopger an de Nederlandse bijdrage.

Het was vooral voor familie en bekenden van de deelnemers een leuke avond, maar ook andere toeschouwers genoten van de temperamentvolle dansen, die Hagens zijn leerlingen in relatief korte tijd had bijgebracht Hagens was na afloop moe, tevreden en zag hier en daar wat punten, die volgend jaar beter kunnen. Dat geldt niet voor de opzet op zich. Die klopte wel: een gratis toegankelijke show op een fraaie plek: het Molenplein.

Van de show wordt een dvd gemaakt. Die is te bestellen via [email protected]. De kosten zijn 15 euro. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en het komt goed. U kunt nu al naar een serie foto’s van Arjen Gerritsma kijken. Hier een grote serie van hem online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen