Supportersbus v.v. Sparta Nijkerk rijdt ook komend seizoen

Foto: sparta supporters

De supportersvereniging v.v. Sparta Nijkerk zal aankomend voetbalseizoen bij voldoende belangstelling weer een supportersbus laten rijden naar 14 van de 15 uitwedstrijden van het eerste elftal.

Tegen de buren van NSC wordt de tocht per voet uitgevoerd. Een seizoen in de zaterdag Hoofdklasse B waar de supporters circa 1900 km en ruim 23 uur zullen reizen om het eerste elftal te volgen. Tijdens de busreis naar Oranje Nassau zal er voor een lunch worden gezorgd.

Als u een busabonnement neemt, betaalt u als u lid bent van de supportersvereniging € 150,00 en als u geen lid bent € 165,00 voor alle uitwedstrijden. Het lidmaatschap van de supportersvereniging is € 12,50 per seizoen. U ontvangt dan ook de presentatiegids. De losse kaarten zullen per wedstrijd variëren tussen de € 7,50 en € 25,00. De jeugd betaald € 2,50 per busrit.
De abonnementen zijn niet overdraagbaar en gespreide betaling is in overleg mogelijk.

Opgeven voor losse kaarten kan dit seizoen bij Kees Buijtenhuis: 06-53 677 380 en [email protected] Wacht u hiermee niet tot een dag voor de betreffende wedstrijddag, want zoals altijd telt VOL=VOL.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen