Dolle Jonckerbuffet voor het goede doel

Foto: nijkerk.nieuws.nl

In samenwerking met Restaurant de Dolle Joncker organiseert “Samen Loop voor Hoop” op maandag 5 september een warm/koud buffet incl. drank (wijn / bier en fris).

De prijzen van het buffet bedragen voor volwasssenen 35 euro en voor kinderen (t/m/ 12 jaar) 15 euro. De opbrengsten hiervan gaan naar het KWF. U bent welkom vanaf 17.00 uur. Het buffet wordt om 18.00 uur geopend en rond 20.00 uur wordt met een spectaculaire ijstaart afgesloten

Graag voor 1 september 2016 reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06-4193 2446 (graag na 18.00 uur).

Samen Loop voor Hoop
Samen Loop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd (zoals dit buffet) en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Het team
Het organiserend team bestaat uit Jantina Klompenhouwer, Melanie Oostwouder, Johan Oostwouder, Bianca Posthouwer, Peggy van den Brink, Johan van den Brink, Petra Berculo, Stevie van den Brink, Margreet van Esveld, Rianne Lozeman, Liesbeth Veth en Yvonne van den Hoorn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen