Drukte bij inloopavond De Bloesemgaarde

De inloopavond voor nieuwbouwwijk De Bloesemgaarde kende donderdagavond een grote drukte.

Belangstellenden lieten zich uitgebreid informeren over de 36 woningen die volgend jaar gerealiseerd worden in het plan Doornsteeg.

De inschrijfperiode, die met de verkoopmanifestatie in De Schakel van start ging, loopt tot 27 oktober 17.00 uur. Tot die tijd hebben belangstellenden de gelegenheid om het inschrijfformulier aan te leveren bij de verkopende makelaars Midden Nederland Makelaars in Nijkerk en Koudijs Makelaars in Barneveld. Mocht blijken dat er dubbele belangstelling is voor bepaalde woningen, dan wordt er geloot door een notaris.

Energiezuinig

Belangstellenden waren hoe dan ook enthousiast over het plan, vertelt ontwikkelaar Jeroen van Dijken. ,,Er was veel belangstelling voor de prachtige tweekappers in het plan. Daarnaast toonde men zich erg geïnteresseerd in de voorzieningen die in deze woningen zijn getroffen om ze duurzaam en energiezuinig te maken. Verder valt de architectuur van De Bloesemgaarde op door de grote mate van variatie die in dit plangebied zit.’’

Demonstratietruck

Op het buitenterrein van gebouw De Schakel stond een demonstratietruck opgesteld van de firma Busch-Jaeger. Dit bedrijf verzorgt in de woningen de huisdomotica. In de koopwoningen van De Bloesemgaarde is standaard een basisinstallatie met huisdomotica geïnstalleerd. In de truck werden alle mogelijkheden van dit systeem getoond, van video bij de voordeur tot vanaf afstand bedienbare zonwering. Huisdomotica is echt de toekomst, dus zijn we ook best een beetje trots dat de nieuwe bewoners van De Bloesemgaarde hier ook al van gaan profiteren.’’

De Bloesemgaarde is één van de eerste deelplannen in Doornsteeg die tot ontwikkeling wordt gebracht. De woningen krijgen, naar een ontwerp van Inbo Architecten, een dorpse uitstraling en zijn geïnspireerd op de bestaande boerderijen langs het laantje Doornsteeg.

Belangstellenden die niet bij de inloopavond aanwezig konden zijn kunnen vanaf nu een inschrijfformulier en verkoopdocumentatie verkrijgen via een van de verkopende makelaars. Kijk voor meer informatie op de site van de Bloesemgaarde.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen