Bridgeclub springlevend

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Vanaf 3 januari speelt de NBC (Nijkerkse Bridgeclub) de wedstrijden in het in het Bruisend Hart van Woonzorgcentrum De Pol.

Die eerste avond zal een feestelijk tintje krijgen.

Vervolg “Bridge in een Flits”

De vervolgcursus Bridge in een Flits II begint donderdag 5 januari. Onder auspiciën van de Stichting Bridge Leren (www.bridgeleren.nl). De NBC vezorgt deze lessen van 19.30 – 22.00 uur op de Melkrijder 11H.

“Bridge in een Flits” is gebaseerd op methoden, les- en oefenmateriaal van Berry Westra (lid van het Nederlandse team dat in 1993 wereldkampioen werd). Het les- en oefenmateriaal is gebaseerd op het systeem vijfkaart hoog en zwakke 2 openingen en tussenbiedingen. De kosten voor de vervolgcuruss (12 lessen) bedragen € 85 exclusief lesmateriaal.

Tijdens de lessen wordt audiovisuele apparatuur gebruikt om de leerstof op een moderne, prettige en begrijpelijke wijze aan te bieden. Bij voldoende belangstelling kan er in september 2017 weer een beginnerscursus starten. Nadere informatie vragen en aanmelden kan bij [email protected]

Minibridge

Op donderdag 19 januari starten de lessen Minibridge aan de leerlingen van groep 6 en 7 uit de Plusklas van de basisscholen de Ichtus en Rehoboth.

Lunchdrive

Zaterdag 25 februari organiseert Kade 10 op het sfeervolle Engelse Plein de jaarlijkse lunchdrive. Dit jaar is de technische leiding in handen van de Nijkerkse Bridge Club. Er worden in totaal 6 rondes van 4 spellen topintegraal gespeeld. Naast een gezellige bridgedrive, de koffie of thee met wat lekkers bij binnenkomst en de lunch, krijgt u hiervoor ’s middags ook nog een feestelijk drankje en een hapje geserveerd.

Het programma
11.00 – 11.15 uur Aanmelding/betaling en ontvangst met koffie of thee en wat lekkers
11.30 – 13.00 uur Drie ronden bridge
13.00 – 14.00 uur Lunch
14.00 – 15.30 uur Drie ronden bridge
15.30 – 16.30 uur Borreluurtje, prijsuitreiking en afsluiting

Goed doel
Per paar bedragen de kosten € 45,- (contant te betalen). Van dit bedrag zal een gedeelte worden bestemd voor een donatie van € 250,- aan een plaatselijk goed doel. Welk doel dit is wordt in samenspraak met de Nijkerkse Bridge Club nader bepaald.

Jan de Witdrive

Tenslotte organiseert de Nijkerkse Bridge Club zaterdag 1 april 2017 de jaarlijkse Jan de Witdrive, een horecadrive in 12 locaties in de binnenstad van Nijkerk waaraan 182 paren kunnen deelnemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen