Goede opkomst omwonenden woonzorgcomplex

Vanavond vond in Partycentrum De Haen aan De Brink in Hoevelaken een inloopavond plaats voor omwonenden van het nieuwe woonzorgcomplex aan de Sportweg.

Tijdens de inloopbijeenkomst werd het eerste ontwerp getoond en konden aanwezigen vragen stellen. Aanwezig waren vertegenwoordigers van de Gemeente Nijkerk, QaMP Projectontwikkeling, de JP van den Bent Stichting en de architect van het project.

Hendrik Visser, projectleider namens de gemeente: ,,Het complex bestaat uit drie gebouwen waarin elk acht wooneenheden zijn verdeeld. Deze wooneenheden zijn voor mensen die een zorgvraag hebben. De locatie aan de Sportweg is grotendeels gebouwd zoals de gemeente dat enkele jaren geleden heeft vastgesteld in het bestemmingsplan. Vanavond kijken ongeveer honderd uitgenodigde omwonenden naar de de situatieschetsen, waarbij de gebouwen, de kleur, de hoogte en de parkeerplaatsen duidelijk getoond worden.”

Op het voormalige sportterrein van korfbalvereniging Telstar zal (als alles meezit) na de zomervakantie de eerste spade in de grond worden geslagen. Naar verwachting kunnen een jaar later de eerste bewoners hun nieuwe stek gaan betrekken.

Reacties