Wim Bouwman zijn wens in vervulling (video)

Foto:

Zijn hele leven droomde hij er al van.

Vrijdag 7 april was het dan eindelijk zo ver. Wim Bouwman zijn grote wens ging in vervulling en wat vond hij het spannend. Samen met begeleidster Sabrina Steen van Philadelphia Zorg klom hij in Hoogland in de mand van een luchtballon. De altijd vrolijke Bouwman vergat bij het opstijgen (en dat overkomt hem niet vaak) te lachen want dit was eigenlijk toch wel heel eng. Maar al snel ging zijn duim omhoog en verscheen een grote lach op zijn gezicht. ”Geniet er van Wim!” werd er geroepen door de vele vrienden die hem kwamen uitzwaaien. En genoten dat heeft hij zeker. Hij was letterlijk helemaal in de wolken.

De luchtballon-wens werd na de landing afgesloten met een glas champagne en vol trots nam Wim zijn ‘luchtballoncertificaat’ in ontvangst. Bouwman: “Dit vergeet ik mijn hele leven nooit meer Geweldig.”

Heb jij ook een leuke, mooie of misschien wel een hele bijzondere wens voor jouw medemens? Kijk dan even op de site en plaats gratis jouw wens voor iemand die jij in het bijzonder iets gunt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen