SRO biedt excuses aan

Foto: videobeeld nijkerk.nieuws.nl

Gisteren berichtten wij, dat de SRO nog geen antwoord gegeven heeft over de zomeropening van de zwembaden.

Volgens wethouder Nadya Aboyaakoub is de meivakantie mogelijk de oorzaak, maar ze geeft aan wel snel antwoord te verwachten. Dat schrijft Wijnand Kooijmans in de Stad Nijkerk.

Intussen zijn mensen vooral in Hoevelaken boos dat tijdens de meivakantie niet kon worden gezwommen in zwembad De Slag. Ook het besluit tijdens Bevrijdingsdag de deuren van dit bad gesloten te houden, is slecht gevallen bij mensen die hier regelmatig zwemmen. SRO heeft excuus aangeboden voor het gegeven dat de sluiting pas op het laatste moment bekend is geworden. Algemene kritiek in Hoevelaken en Nijkerk is dat het vrije zwemmen er steeds meer bij inschiet.

“Van onze centen”

Het SBS6 programma kwam via onze site op de kwestie en benaderde Martin Nuij. Daarna zijn er interviews gemaakt met Sjoerd Huurderman die zich inzet voor het behoud van De Slag. Ook komen in de uitzending wethouder Marly Klein en de raadsleden Joop van Ruler (CDA) en Aart Klompenhouwer (De Lokale Partij) aan het woord en het comité Bad Bloemendal Blijft Bestaan. Wanneer het programma wordt uitgezonden is nog niet bekend.

bron: De Stad Nijkerk

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen