Nijkerk 600 in beeld en geluid binnenkort in de winkel

Foto: Arjen Gerritsma

Vrijdag 15 november zal Gerard van den Tweel het eerste exemplaar van “Nijkerk 600 in Beeld en Geluid” aanbieden aan burgemeester Renkema op het stadhuis

De druk van het fotoboek is momenteel in volle gang (zie foto’s). Om de herinnering aan het mooie jubileumjaar 2013 levend te houden, hebben Ely Hackmann (video) en Arjen Gerritsma (foto’s) alle beelden van het afgelopen feestjaar in chronologische volgorde vastgelegd in dit prachtige grote fotoboek met 540 foto’s en twee bijbehorende DVD’s met een duur van vier uur. Toen Ely Hackmann en Arjen Gerritsma met het idee voor deze uitgave kwamen, heeft Gerard van den Tweel geen moment getwijfeld om dit mogelijk te maken. 
De uitgave is een tastbare herinnering aan een heel jaar van festiviteiten ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan van Nijkerk als stad. De Nijkerkse burgers en bedrijven hebben samen laten zien waartoe ze in staat zijn. Het is een fantastisch feest geweest, mogelijk gemaakt door tal van vrijwilligers en sponsoren die vaak heel veel tijd en energie hebben gestoken in de voorbereiding van alle activiteiten. De festiviteiten zijn afgesloten, maar de herinneringen en de leuke anekdotes blijven. Over vijftig jaar zal nog steeds gesproken worden over het eeuwfeest van 2013. 
2013-05-10-festival-der-volken3
Onderonsje van Hackmann en en Gerritsma
Het boek ligt vanaf zaterdag 16 november 2013 bij de Bruna, Boekhandel Den Hertog, Boekhandel Roodbeen, Hema en Stichting Oud Nijkerk. Het kost slechts € 29,95.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen