AVN en Fysiotherapiepraktijk Corlaer werken samen

Vlnr: Janine Bos Annemieke van Willigenburg Eric Kuyer Gert van Dasler Marco Kamphorst
Vlnr: Janine Bos Annemieke van Willigenburg Eric Kuyer Gert van Dasler Marco Kamphorst
Foto:

Vandaag zijn de AVN Atletiek Vereniging Nijkerk en Fysiotherapiepraktijk Corlaer een langjarige sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan.

De vandaag gesloten overeenkomst verwoordt de intentie van beide partijen om intensief samen te gaan werken.

Deze samenwerking omvat een aantal onderdelen, waarvan verzorging tijdens de drie grote evenementen van de AVN, te weten de Flitstriatlon, de Arkervaartloop en de Veluwepoortloop, de meest zichtbare zal zijn. Voor dit onderdeel van de samenwerking zal Fysiotherapiepraktijk Corlaer met gediplomeerde fysiotherapeuten aanwezig zijn op het evenement, en wordt aan sporters gratis een herstellende massage aangeboden na de geleverde prestatie. Ook zijn de fysiotherapeuten natuurlijk direct beschikbaar indien er sprake is van onverhoopt letsel.

Marco Kamphorst, één van de drie eigenaren van Fysiotherapiepraktijk Corlaer, zegt hierover: “Tijdens de Flitstriatlon van 7 juni hebben wij voor het eerst de samenwerking met de AVN geproefd en dat verliep erg succesvol. Naast dat het een sportief topevenement was, met ongeveer 350 deelnemers, zagen we dat we met onze verzorgingstent voorzien van massagebanken in een grote behoefte voorzagen. Deze eerste keer samen met de AVN smaakt naar meer!”.

Ook voorziet de overeenkomst tussen de AVN en Fysiotherapiepraktijk Corlaer in een actieve samenwerking tussen trainers van de AVN en fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Corlaer. Maar het meest praktische deel van de overeenkomst is wel dat de een lid van de AVN, in de regel uiterlijk de werkdag na aanmelding, voor een screening terecht kan bij een bevoegd fysiotherapeut van Fysiotherapiepraktijk Corlaer.

Eric Kuyer, de kersverse voorzitter van de AVN, is enthousiast over de sponsorovereenkomst en zegt hierover: “Wij zijn verheugd dat wij nu samenwerking hebben met Fysiotherapiepraktijk Corlaer. Het is voor een atleet naar als zij hun passie niet kunnen uitoefenen door een blessure. Door de zowel preventieve als snelle correctieve elementen uit de overeenkomst kunnen wij onze atleten zoveel mogelijk bieden dit terrein”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen