Grote opkomst ledenkoffie Rabobank

Foto:

Rabobank Randmeren wil midden in de samenleving staan.

Dat werd op meerdere manieren dinsdagmorgen duidelijk tijdens een bijeenkomst voor leden van de bank in het stoomgemaal Arkemheen. Het stoomgemaal had in de afgelopen jaren twee forse bijdragen van de Rabobank gekregen, waardoor de serre gebouwd kon worden en het bezoekerscentrum een grondige opknapbeurt kreeg. Een goede reden om de bijeenkomst daar te houden.

De Maranathaschool had een bijdrage gekregen om de tuin in te richten, de IVN kon er het nieuwe boek van Leendert de Boer ” De Over-Veluwe” mee financieren. Die bijdragen kwamen uit het Rabobank Stimuleringsfonds. Daarnaast is er nog “Samen Sterker”. Daar haalde het Platform Binnenstad eind 2016 de derde prijs, waarmee de binnenstad een beetje leuker gemaakt kan worden.

Directievoorzitter Hans van de Guchte liet weten, dat het de bedoeling is de komende jaren de bijdragen aan de samenleving te willen vergroten. Hij riep de leden dan ook op aanvragen bij het Stimuleringsfonds in te dienen.

” In een informele en open sfeer gaan wij graag met u in gesprek.” Dat stond wel op de uitnodiging, maar kwam niet helemaal uit de verf. Na een paar algemene macro-economische vragen uit het publiek stonden IVNgidsen klaar om de geheimen van de Arkemheense polder te onthullen.

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen