Jazz it Up Hellas Hoevelaken weer een groot succes

Hellas Hoevelaken nam haar publiek mee op reis om de wereld tijdens Jazz-it-Up op 1 juli jongstleden.

Het thema van de jaarlijkse dansshow Jazz-it-up bij Hellas Hoevelaken was een reis om de wereld. Het publiek ging op reis met Hellas Airways. De vlucht kon beginnen, nadat de lichten waren gedimd en de riemen vastgemaakt.

Met veel enthousiasme lieten de ruim 100 dansers hun dansen zien. Ze voerden het publiek mee naar China, het water en het strand. Ze gingen zelfs op reis door een boek. Al dansend gingen we op ontdekkingstocht naar wat nu echt belangrijk is in je leven. Heel bijzonder was de indrukwekkende dans van de streetdance-meiden, speciaal gedanst voor Romy Nieuwburg, die lid was van deze groep.

Na de tussenlanding, oftewel de pauze ging de dansreis verder met een nieuw thema, namelijk “wit”. Iedereen was onder de indruk van alle verschillende werelden en sferen die door de dansen getoond werden. Daarom was er na afloop ook een groot applaus en vele complimenten. Dansers, leiding en vrijwilligers hebben weer een mooie dansshow weten neer te zetten. Met Hellas Airways heeft het publiek een geweldige en verrassende reis gemaakt. Wil je volgend jaar ook op de planken staan? Dan ben je altijd welkom bij Hellas! Er is nog plaats in verschillende groepen. De groepen zijn te vinden op: www.hellashoevelaken.nl. Wie weet zien we je volgend seizoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen