Volksuniversiteit klaar voor seizoen 2017-2018

archieffoto
archieffoto
Foto:

IIn 2016-2017 volgden circa 240 cursisten bij de Volksuniversiteit een cursus of lezing, een groei van 80 cursisten t.o.v. 2015-2016.

Daar zijn ze maar wat blij mee. Intussen staat het volgend seizoen weer voor de deur. Naast taalcursussen is er voor 2017-2018 een afwisselend aanbod aan nieuwe korte cursussen en lezingen samengesteld. Hier kunt tot en detail lezen, wat de Volksuniversiteit te bieden heeft.

Filmlezingen

Samen met de Bibliotheek Nijkerk worden 3 filmlezingen aan georganiseerd. Onderwerp van gesprek zijn de films “Storm – Letters van vuur”, “The Circle’”en “Escape from Sobibor”. Wist u dat deze ontsnapping in 2018, 75 jaar geleden zal zijn? En dat 38 Nijkerkers nooit meer zijn teruggekeerd uit Sobibor?

Heel Nijkerk Schrijft

Voor “Heel Nijkerk Schrijft” – een event van de jarige bibliotheek – worden begin oktober 3 schrijfcursussen georganiseerd: ‘Creatief (dagboek) Schrijven’ door Wilma Poolen, ‘Korte verhalen schrijven’ door Arie Kok en onze stadsdichter Bert Juling neemt u mee in de wereld van de poëzie in de cursus ‘Wat is een gedicht’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen