De Zomerfeestweek in beeld, update de zaterdag

De Zomerfeestweek duurt van vrijdagavond 11 augustus tot en met zaterdag 19 agugustus.

We zorgen voor veel foto’s. Misschien staat u er ook wel op.

Vrijdag

Gerritsma begon vrijdagavond. Ongeveer 30 mensen keken op het Plein  naar “De Leeuwenkoning”, die een wat lastige start had,maar de ranja daarna vergoedde veel.

Zaterdag

Op het Molenplein was ’s middags de Matjesmarkt. Dat is is het eerste evenement van het Vakantiespektakel, dat maandag op het Paasbos begint. Ondanks de regen waren er toch veel kinderen net hun matje op het Molenplein.

Veel zang en muziek was op het Plein en het Molenplein te horen. Daar werd een dag voor dweilorkesten en smartlappenkoren gehouden. Supergezellig was het langs de terrassen waar diverse vrolijke noten waren te horen. Het dweilorkest O’Tunes kreeg zelfs hulp van Tom Geurtsen die eenmalig als dirigent fungeerde.

Voor de avond was het Nijkerks publiek uitgenodigd door de organisatie: “Kom kijken, luisteren en dansen met Nijkerkse DJ’s aan de draaitafel. Alle horecagelegenheden aan het Plein sturen hun beste DJ voor een avondje MUSIC, DANCE & FUN!”De muziek klopte, maar gedanst werd er weinig.

De fotoserie

Kijk in de fotoserie naar de foto’s van Arjen Gerritsma, Kees van den Heuvel, Henk Karelsen, AS media, Dick van Breda en Ely Hackmann

Reacties