Cursus zelfverdediging bij Blits

Foto: Arjen Gerritsma

Om de jeugd in Hoevelaken eCursus zelfverdediging bij Blitsxtra zelfvertrouwen te geven en hen sterker in de schoenen te laten staan organiseert de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk in samenwerking met Welness Health & Sportcenter een cursus zelfverdediging.

De jeugd leert in acht lessen verschillende bevrijdings- en ontsnappingstechnieken, stoten en trappen, valbreken en nog veel meer.

De cursus is bedoeld voor de jeugd uit de groepen zeven en acht en jongeren van de middelbare school en wordt verdeeld over twee groepen. De kosten voor de cursus van acht lessen bedragen € 40,- per persoon en gaat van start zodra er zich acht deelnemers hebben aangemeld. Ook zullen dan de cursusdata en tijden bekend worden gemaakt. Na de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk en Welness Health & Sportcenter hebben al vele trainingen verzorgd. Het leek beide partijen een goed idee om hierin te gaan samenwerken. De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk vindt het belangrijk dat de jongeren zelfverzekerd over straat durven te gaan en biedt vanuit de jongerencentra Blits in Hoevelaken en Chill-Out in Nijkerk een veilige omgeving waarin in jongeren zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Welness Health & Sportcenter is al jaren actief als het gaat om bewegen en je goed en gezond te voelen.

Meer info of wil iemand zich opgeven: [email protected] of kom even langs in jongerencentrum Blits in Hoevelaken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen