Mooie kalender met Nijkerkse natuur (video)

Foto:

Nijkerk staat bekend als de ‘Poort van de Veluwe’, maar maak een halve draai en uw vizier staat richting de Randstad.

Een werkkring in Hilversum of Utrecht,naar de bioscoop in Amersfoort of naar een concert in Amsterdam? Vanuit Nijkerk zit u in een mum van tijd op elke snelweg die u wilt. Wonen in Nijkerk heeft iets extra’s. Dat geldt niet alleen voor mensen, dat geldt ook voor bedrijven. Daarom vestigen die zich nog steeds in Nijkerk en ontdekken deze geweldige centrale ligging.

Nijkerk, ingesloten door het Randmeer, de Arkemheense Polder en de Veluwse bossen heeft meer te bieden.
Voor natuurliefhebbers een paradijs. Een van de oudste polders van Nederland, de Arkemheense Polder, is vooral bijzonder omdat er nooit een ruilverkaveling is geweest. In dit gebied zijn het hele jaar door veel bijzondere vogels te zien.

En dan de Veluwe waar je ook kunt genieten van de natuur met heel veel wild, zoals reeën, edelherten, dassen, vossen, wilde zwijnen, noem maar op. Fotograaf Arjen Gerritsma heeft veel van al dit moois vastgelegd, maar hoefde daarvoor niet ver van huis. Veel van zijn foto’s zijn letterlijk onder de rook van Nijkerk gemaakt. Kijkt u maar eens op zijn facebookpagina

Maar om iedereen die wil mee te laten genieten heeft hij een natuurkalender ontworpen op A3 formaat die bestaat uit 48 foto’s van vogels en andere dieren. Vrijwel al deze foto’s zijn gemaakt in een straal van 5 km. rond Nijkerk. Kijk voor een voorbeeld op www.nijkerkreclame.nl Deze kalender is op korte termijn beschikbaar.
Voor bedrijven een leuk relatie- of eindejaarsgeschenk. Vanaf 25 stuks met eigen logo leverbaar. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Ely Hackmann sprak Gerritsma, op zoek naar wild.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen