Regio FoodValley boos op Transvision

Foto:

Op 18 september 2017 stelde  Transvision in een persbericht, dat de Valleihopper moest mislukken. Regio FoodValley distantieert zich nadrukkelijk van de gedane uitspraken.

In een persbericht schrijft Regio Food Valley: “De resultaten van een evaluatie en nader onafhankelijk onderzoek zijn nog niet bekend. Het geeft geen pas dit soort uitingen, nota bene richting derden, te doen over een opdrachtgever of samenwerkingspartij. Bovenal: het leerlingenvervoer en het belang van de leerlingen is hiermee niet gediend. Lopende het onderzoek zullen wij niet inhoudelijk ingaan op de door Transvision veroorzaakte publiciteit.

Regio FoodValley richt zich er op om constructief met alle partijen te werken aan een structurele oplossing die past binnen de contractuele rollen en verantwoordelijkheden van regiecentrale en vervoerders. Nadat we eind augustus geconfronteerd werden met grote problemen in het leerlingenvervoer is in het belang van de leerlingen gekozen voor een tussenoplossing, waarbij een van de vervoerders tijdelijk de planning heeft overgenomen. Deze oplossing is ons aangereikt door Transvision én de vervoerders samen. Het gaat nadrukkelijk om een tijdelijke oplossing en wij als opdrachtgever houden partijen er aan dat men op professionele wijze samenwerkt om te komen tot een goed functionerende aanpak conform de aanbesteding.”

Valleihopper

De Valleihopper organiseert het leerlingenvervoer in een deel van de regio FoodValley (de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, en Wageningen). De Valleihopper wordt uitgevoerd door Regio FoodValley.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen