Grand Café ‘De Heerd’ Sint Jozef Nijkerk gaat open

Foto:

Op zaterdag 30 september opent Sint Jozef een Grand Café, waar bewoners, familie, vrienden en buurtbewoners elkaar onder het genot van een hapje en drankje kunnen ontmoeten.

Het Grand Café is gevestigd in Sint Jozef aan de Huserstraat 6. De opening begint om 14.30 uur.

In het kader van Gastvrijheid, werkten enthousiaste medewerkers en vrijwilligers aan een Grand Café in het woonzorgcentrum van Beweging 3.0 in Nijkerk. “Onze ambitie is hierbij om de mensen die hier wonen, maar ook buurtbewoners, vrienden en familie een leuke plek te bieden waar ze bij elkaar kunnen komen,” aldus Ineke Meinen, een van de initiatiefnemers van het Grand Café. “En dat onder het genot van koffie, thee, een hapje en een drankje. Ontmoeten, gezien worden en gastvrijheid zijn de sleutelwoorden.”

Samenwerken

Met een flinke dosis creativiteit hebben medewerkers en vrijwilligers een sfeervolle en gezellige omgeving gemaakt, die uitnodigt. “Dat is gelukt door nauwe samenwerking met Kringloop Goed Bezig uit Nijkerk,” vertelt Lida van het Klooster. Zij is samen met een interieurstyliste aan de slag gegaan en veel van de spullen zijn zelf opgeknapt. “We zijn trots op het resultaat, en het Grand Café is een gezellige plek geworden.”

Opening met wethouder Nijkerk

Op zaterdag 30 september vindt de officiële opening plaats vanaf 14.30 uur. Hierbij zijn bewoners, familie, vrijwilligers, buurtbewoners en andere belangstellenden van harte welkom. Een van de wethouders van de Gemeente Nijkerk zal de opening verrichten door het onthullen van een naambord. Daarna proosten we op het Grand Café met een glaasje Prosecco, wordt er gezorgd voor muziek en kunnen bezoekers genieten van heerlijke poffertjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen