Leden HC Nijkerk in actie voor nieuw clubhuis

Foto:

De bouw van het nieuwe clubhuis van Hockey Club Nijkerk is aanstaande. Maar het moet daarna nog wel aangekleed worden.

Om die aankleding te bekostigen, gaan alle leden de komende maanden acties op poten zetten. Ieder team van HC Nijkerk gaat zich inzetten om geld in te zamelen, zodat het een clubhuis wordt, waar iedereen zijn steentje aan heeft bijgedragen.

Momenteel zit de bouw in de laatste vergunningfase en als dat is afgerond, wil de club zo snel mogelijk overgaan tot aanbesteding en bouw. Dit omdat het huidige clubhuis toch echt aan vervanging toe is. Het streven is om een clubhuis neer te zetten waar alle leden en gasten zich thuis voelen. De betrokkenheid binnen de club is groot, dus voor de inrichting van het clubgebouw worden alle leden gemobiliseerd. Met een richtbedrag voor de teams kan de vereniging weer een stap voorwaarts maken in en om het clubhuis.

De teams mogen zelf een actie verzinnen en op poten zetten, al houdt de vereniging wel de coördinatie in handen; de acties moeten elkaar immers niet tegenwerken. Enkele teams hebben meteen de uitdaging opgepakt en ludieke acties verzonnen, waar u de komende weken en maanden waarschijnlijk wel meer van gaat horen. Wellicht zijn er zelfs bedrijven of personen die een bijdrage willen leveren of een team aan een mooie actie kunnen helpen. Zij kunnen contact opnemen via [email protected].

Voor alle anderen geldt: als u de komende tijd wordt benaderd door een kleine, grotere of hele grote hockey(st)er, bedenk dan dat ook u uw bijdrage kunt leveren aan een clubhuis waar de HC Nijkerk trots op kan zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen