“Week van de Aandacht”-fakkel in alle kernen (video)

Foto:

In het kader van de Week van de Aandacht is vrijdagmiddag 22 september afgetrapt met de Attention Challenge.

Samen met de wethouder Marly Klein in een legertruck naar Nijkerkerveen. Zo opende Emmy Hazes samen met de wethouder de Week van de Aandacht dit jaar. Vanaf het leescafé van de Bibliotheek in Nijkerk bracht ze ze een denkbeeldige toorts bij voetbalvereniging Veensche Boys. Daar gaf ze die aan Cor van de Scoot Angels, de club van mensen met een scootmobiel. Vanaf Veensche Boys zijn de atleten en de scootmobielrijders doorgelopen richting Hoevelaken.. Daar kreeg de Hulpdienst Hoevelaken de fakkel in handen en on de Week van de Aandacht beginnen.

bijdrage van Marloes van Est, Kees van den Heuvel (tekst en foto) en Ely Hackmann (video)

Dit jaar wordt iedere inwoner van de Gemeente Nijkerk uitgedaagd om tussen 22 en 29 september wat voor een ander te doen. Bij verschillende organisaties en bedrijven kunt u aanstaande week terecht om samen met iemand bijvoorbeeld gratis een kop koffie te komen drinken. Volg alle ontwikkelingen via de Facebookpagina van de Attention Challenge Nijkerk.

Dit zijn de plekken waar u heen kunt gaan

22 september vanaf 20.00: (leren) schaken bij Hoevelakens Schaakgenootschap. U krijgt hier een drankje aangeboden. Geen aanmelding nodig.
Adres: van Dedemlaan 2 te Hoevelaken.

25 tot en met 29 september van 10.00 tot 11.00: ontmoetingstafel in de Bibliotheek te Nijkerk. Hier kunt u elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Aanmelden is niet nodig.
Adres: Frieswijkstraat 99 te Nijkerk.

26 en 28 september van 14.30 tot 16.30: spelletjes, koffie en een versnapering bij de UVV in Nijkerk tijdens de soos-activiteit. U hoeft zich niet aan te melden.
Adres: Frieswijkstraat 97 te Nijkerk.

27 september vanaf 10.00: Iedereen mag een eigen houten hanger versieren met lieve woorden of natuurlijke materialen personaliseren, om weg te geven aan iemand die dat kan gebaar goed kan gebruiken. Aanmelden via: [email protected]. Kosten zijn 4 euro per persoon, contact en gepast betalen.
Adres: Arkerweg 4 te Nijkerk.

27 september van 10.00 tot 11.30: Ben je dol op boeken en alles wat met lezen te maken heeft? Zin om onder het genot van een kop koffie gezellig met anderen over boeken en lezen te hebben? Kom dan gezellig naar Roodbeen. Aanmelden is niet nodig.
Adres: Verlaat 13 te Nijkerk.

27 september vanaf 12.30: samen lunchen bij Accent Praktijkonderwijs. Voor € 4,50 kunt u hier genieten van een heerlijke lunch (soep, broodje en wat drinken). Aanmelden via: [email protected]. Let op vol=vol.
Adres: Ds Kuijperstraat 1 te Nijkerk.

28 september van 9.30 tot 10.30: koffie drinken bij Dagcentrum de Stoutenborgh. Hier hoeft u zich niet voor aan te melden.
Adres: Sportweg 23 te Hoevelaken.

29 september van 16.00 tot 17.30: afsluitend feest van de Week van de Aandacht (attention challenge). Heb je wat voor een ander gedaan tijdens de Week van de Aandacht, dan kun je naar het feest komen. Er is een dj, activiteiten, een drankje en een hapje. Entreeticket kun je ophalen bij Sigma Nijkerk (Frieswijkstraat 99). Aanmelden is nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen