Zwiers en de Boer wordt Mondzorg Midden Nederland

Foto:

Tandartsenpraktijk Zwiers en de Boer gaat met ingang van 1 oktober verder onder de naam Mondzorg Midden Nederland.

Tandarts Andries Zwiers heeft de praktijk overgedaan aan de Puttense tandartsenpraktijk Backelandt & van der Krift. “Door ziekte en uitval van een andere collega kunnen we niet meer de service bieden die onze cliënten gewend waren. Vandaar dat we het besluit genomen hebben om de praktijk over te dragen aan onze Puttense collega’s”, vertelt Andries Zwiers.

De officiële overdracht vond onlangs plaats met een handdruk bij de praktijk aan de Havenstraat. In de Nijkerkse praktijk blijven tal van vertrouwde gezichten gewoon actief, vertelt Eva van der Krift, die samen met haar echtgenoot Diederik Backelandt de leiding heeft over zowel de Puttense als de Nijkerkse praktijk. “Naast de vertrouwde collega’s zoals de tandartsen Rietveld, Bernink, Van Dijk en Picauly en de (preventie)assistentes, receptionistes en mondhygiënisten zullen cliënten ook aantal nieuwe collega’s ontmoeten in de praktijk aan de Havenstraat.’’

Dat de Puttense en de Nijkerkse praktijken onder dezelfde vlag verder gaan, heeft het belangrijke voordeel dat het team specialisten daarmee ook vergroot wordt. “De mondzorg krijgt steeds meer specialisaties”, aldus Van der Krift. “Omdat we nu met een groter team zijn, kunnen we flexibeler en specialistischer te werk gaan. Tegelijkertijd vinden we het erg belangrijk dat de sfeer in beide praktijken kleinschalig en ongedwongen blijft. Dat zijn waarden die we altijd hoog in het vaandel hebben gehad.”

Het echtpaar Eva van der Krift (midden) en Diederik Backelandt (rechts) heeft vanaf 1 oktober de dagelijkse leiding over de praktijk aan de Havenstraat in Nijkerk die de naam Mondzorg Midden Nederland heeft gekregen. Links Andries Zwiers die afscheid neemt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen