Broekhuis Clubbonus voor KV Telstar Hoevelaken

Eugène Korff (l) en Hans de Winkel
Eugène Korff (l) en Hans de Winkel
Foto: KV Telstar

Afgelopen week hebben Eugène Korff  (KV Telstar) en Hans de Winkel (Broekhuis Amersfoort) de sponsorovereenkomst  ondertekend voor de Broekhuis Clubbonus.

KV Telstar is blij met een nieuwe enthousiaste sponsor geeft Eugène Korff aan. KV Telstar is continue op zoek naar nieuwe partijen die willen samenwerken met de vereniging, waarbij de wederzijdse belangen centraal staan. Broekhuis is een nieuw gewaardeerde relatie die hieraan een bijdrage levert en zichtbaar zal zijn binnen de vereniging.

Hans de Winkel, directeur van Broekhuis Ford Amersfoort: “Wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Ook KV Telstar sponsoren wij met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als verenigingsleden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis komen dan sponsoren wij de clubkas.”

€ 250,- bij de koop van een nieuwe of gebruikte auto (alle Broekhuis merken)

€ 25,- bij schadeherstel,

€ 15,- bij onderhoud aan de auto.

Hans de Winkel: “Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging. KV Telstar is hier een goed voorbeeld van. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in het clubblad en op het veld. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden als klant mogen verwelkomen.”

De Broekhuis Clubbonus geldt voor alle Broekhuis merken. Kijk voor meer informatie op: www.broekhuis.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen