Reparatiedienst MPM helpt minima

Foto: Reparatiedienst MPM

Minima die zich bij de Gemeente Nijkerk hebben ingeschreven voor bijzondere bijstand en daarvan een bewijs kunnen overleggen, kunnen vanaf heden voor reparaties aan witgoedapparatuur ook terecht bij Reparatiedienst MPM.

Reparatiedienst MPM geeft flinke kortingen voor deze doelgroep. Zo krijgen zij meer dan dertig procent korting op de uurtarieven en daarnaast worden er in de Gemeente Nijkerk zelfs geen voorrijkosten berekend. De kosten voor onderdelen moeten natuurlijk wel betaald worden.

Stel dat reparatie niet meer mogelijk is, dan kan er eventueel gekeken worden naar de aanschaf van een door Reparatiedienst MPM gecontroleerd tweedehands apparaat, met drie maanden garantie.

www.reparatiedienstmpm.nl


Over Reparatiedienst MPM:

Mohammad Ghaws is 18 jaar geleden uit Afghanistan naar Nederland gekomen. In die jaren heeft hij in Nederland helemaal zijn draai gevonden. Sinds vier jaar is hij actief met zijn eigen onderneming: Reparatiedienst MPM.

Reparatiedienst MPM levert de volgende diensten:

  • Reparatie en onderhoud aan alle wit- en bruingoed, waaronder wasmachines, wasdrogers, televisie’s en sinds kort ook herstel van computers (in samenwerking met Nadex Automatisering).
  • Inbouw van witgoed.
  • Levering van tweedehands en nieuwe apparatuur.

Ghaws is de afgelopen maanden regelmatig benaderd door mensen met een bijstandsuitkering. Hij zegt: ,,Nederland en in het bijzonder Nijkerk zijn goed voor mij en mijn gezin geweest en ik wil graag iets terugdoen voor de minima in de gemeente Nijkerk.’’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen