Kawasaki, MtM Racing en Deroue gaan door

Foto:

Het was een belangrijk moment voor Scott Deroue, om opnieuw overeenstemming te vinden met Kawasaki en MtM Racing en met elkaar nog een jaar WK Supersport 300 aan te gaan.

De continuïteit in zijn carrière is daarmee gewaarborgd, waardoor hij zich optimaal kan voorbereiden op het volgende seizoen. Het contract geeft Deroue ook de mogelijkheid om zich nog meer te concentreren op het racen, waardoor hij met de nodige overtuiging in 2018 aan de start gaat staan. Doel is om weer hoge ogen te gooien in het WK Supersport 300. Dit jaar liet de Kawasaki-coureur zich al nadrukkelijk zien in deze nieuwe klasse en streed lange tijd om de wereldtitel.

Deroue: “Ik ben uiteraard erg blij om weer met Kawasaki en MtM Racing te kunnen gaan samenwerken. Dit jaar kende ik een geweldige start en ik heb laten zien dat ik ik in het WK Supersport 300 voorin mee kan doen. Dat sterkt me dan ook om volgend jaar wederom mooie prestaties neer te zetten op de Kawa. De samenwerking voelt erg goed aan, de welbekende ‘klik’ is er. Ik weet zeker dat we weer in staat moeten zijn om een mooi seizoen te beleven.

Het is voor een coureur altijd belangrijk om voor de winter duidelijkheid te hebben over zijn toekomst, dus ik voel me bevoorrecht dat we nu al naar buiten kunnen brengen dat de huidige samenwerking blijft bestaan. Ook brengt het mij in de positie dat ik me volledig kan richten op mijn racecarriere en die kans ga ik zo optimaal mogelijk benutten. Ik kijk nu al enorm uit naar 2018, maar eerst wil ik er nog voor zorgen dat ik op het podium van Jerez terechtkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen