Heropening Blokker

Foto:

De Nijkerkse vestiging van warenhuis Blokker heeft donderdagmorgen 2 november haar deuren geopend van het nieuwe pand aan de Breede Beek.

Met veel confetti, een bloemetje voor bedrijfsleider Vera en koffie met wat lekkers werden de klanten welkom geheten.

Het nieuwe pand, waar voorheen Scheer en Foppen was gevestigd, is qua vloeroppervlak iets kleiner dan in de oude situatie, maar het is wel een stuk overzichtelijker geworden. De afdeling speelgoed, dat vooral op de bovenste verdieping van het oude pand aan de Langestraat was te vinden, is sterk gereduceerd. Wat er met het oude winkelpand gaat gebeuren is volgens een zegsman van Blokker nog niet bekend.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Persbericht van Blokker over de nieuwe winkel

Eigentijdse huishouden
Bij binnenkomst is het meteen duidelijk: hier kom je niet alleen maar om een ‘boodschappenlijstje’ af te werken. De winkel nodigt vanzelf uit om op zoek te gaan naar leuke dingen. Blokker heeft de bakens verzet. Met een vertrouwd én nieuw assortiment voor het eigentijdse huishouden. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van het huis opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan, voor ieder moment van de dag heeft Blokker de juiste producten in huis.

Werelden
De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld in ‘werelden’ als Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeermaken. Zo wordt het makkelijker om artikelen te vinden. Het is lichter, leuker en ruimer en voelt echt als de Blokker van nu en morgen.

Bestaand én nieuw
Blokker timmert hard aan de weg. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover. “We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen. En daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen.”

Meer keuze
Het assortiment in de Nieuwste Blokker is flink groter dan in de winkel zelf. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

Frisse start
Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleider Veerle: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we ’t onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl… Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.”

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen